Recomandăm

Cum să devii independent în gândire și cum eviți manipularea?

Hyperflash va participa mâine la un eveniment de dezvoltare personalăINIȚIERE ÎN COACHING, care îți propune să „descoperi omul care îți dorești să fii”.

initiere in coaching

Într-o societate în care tot mai mulți oameni doresc să-și activeze performanța în business, carieră și relaționarea în cuplu, Loredana Latiș, coach recunoscut internațional și Președinte al Academiei Române de Coaching, organizează un eveniment educațional deschis publicului. Acesta va avea loc sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 10:00, la Crystal Palace Ballroom, iar cei prezenți vor avea șansa să participe la o “INIȚIERE ÎN COACHING“.

Cursul este gratuit, iar cei interesați se pot înscrie pe site-ul www.AcademiaDeCoaching.ro. Alături de Loredana Latiș se va mai afla în calitate de moderator al evenimentului: Mihaela Rădulescu.

[quote_box_center]

Îmi doresc ca persoanele care vor lua parte la cursul de inițiere în coaching să găsească soluții la problemele apărute în viețile lor private sau profesionale și să le rezolve pas cu pas.

Coaching-ul înseamnă un dialog care poate să aducă fericire în sufletele celor care au această deschidere. Astfel, pot avea succes în carieră, în relaționarea cu ceilalți și vor zâmbi mai mult.

Consider că Academia de Coaching schimbă mentalitatea oamenilor în bine și salvează vieți. Așadar, vă invit să vă înscrieți pe site-ul academiei și să veniți cu sufletele deschise unei noi schimbări.

Intrarea este liberă, însă, locurile sunt limitate.” a declarat Loredana Latis.

[/quote_box_center]

Participând la acest eveniment aveți șansa să învățați cum să deveniți independenți în gândire și acțiuni, să ascultați activ și să deveniți maeștri ai comunicării persuasive, să vă realizați obiectivele propuse și cum să nu vă fie teamă de a forma noi obiceiuri, să conduceți o echipă sau cum să negociați afaceri mai bune și să îi influentați pe ceilalți cu integritate și nu numai“, a mai adăugat Loredana Latiș.

Printre vedetele care vor participa la evenimentul educațional “Inițiere în coaching” de sâmbătă, 30 mai, ora 10:00, se numără și: Alexandru Constantin, Nico, Julia Jianu, Monica Iagar, Adriana Bahmuțeanu și Teo Trandafir.

Cele mai citite

To Top