Social

Salvare dramatică, după 10 ore de încercări

Copilul de 2 ani, căzut ieri într-un puț adânc de 16 metri, a fost scos în viață  de pompierii care s-au chinuit mai bine de 10 ore. La intervenția dificilă din Balta Sărată, județul Teleorman, au participat peste 40 de pompieri. 

„A fost scos teafăr. I s-a acordat primul ajutor de către echipajele medicale sosite la faţa locului. Intervenţia a durat peste zece ore. A fost o intervenţie foarte dificilă. Copilul se afla la o distanţă de 16 metri adâncime, pe o pompă. Au fost folosite dispozitive speciale. S-a încercat realizarea unei gropi pe lângă fântâna respectivă, astfel încât copilul să fie scos în siguranţă. Cu ajutorul celor două tije s-a reuşit să agăţăm şi pompa din interior, dar şi copilul şi să-l aducem centimetru cu centimetru la suprafaţă”, a declarat Gelu Adrian Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, relatează Mediafax. 

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:30, micuțul a stat în fântână mai mult de 10 ore, fiind monitorizat în permanență cu ajutorul unei camere video.

Sursă foto

 

Cele mai citite

To Top