Sport

Chiajna la prima victorie din istorie contra lui Dinamo

12312331331Surpriza etapei s-a produs în Ștefan Cel Mare, unde marți seară s-a disputat partida dintre Dinamo și Concordia Chiajna, scor 0-3.

Dinamo a venit după o victorie sâmbătă seară în fața Ceahlăului, iar Chiajna după un egal cu Târgu Mureș.

Dinamoviștii au început cu stângul, Lazăr șutând cu același picior pe lângă poartă. Minutul 13 a fost cu noroc pentru cei de la Chiajna, Ricardo Alves a deschis scorul după o lovitură de cap. Pentru cel de-al doilea gol, Concordia a fost ajutată de dinamoviști, Elhamed fiind cel care a deviat în propria poartă. Scorul a fost închis la 3-0 de Dina care a șutat în poarta goală după pasa lui Florea.

Dinamo a rămas în 10 oameni din minutul 40, după ce Andrei Marc a văzut roșu după un fault asupra lui Boldrin.

Meciul din seara aceasta a reprezentat un record pentru echipa lui Șumudică, fiind pentru prima dată în istorie când obțin o victorie în fața dinamoviștilor. Celelalte întâlniri s-au încheiat cu cinci succese ale “cainilor” și două rezultate de egalitate.

Dinamo a încasat al treilea eșec din ultimele patru meciuri, pe când Chiajna este la a opta partidă fără înfrângere și al patrulea meci fără gol primit.

 „Mâine cred că-mi dau demisia. De 8 luni nu sunt respectat, o să am o discuție cu primarul Minea. Am demonstrat că merităm să rămânem în prima ligă. Cred că mi-am făcut treaba, las echipa pe un loc onorant și le doresc baftă băieților. Va spun cu lacrimi în ochi, că m-au făcut antrenor și este cel mai bun grup pe care l-am antrenat. Pentru mine, salvarea de la retrogradare e zero, eu vreau mai mult de la cariera mea. Dacă oamenii vor înțelege că trebuie să facem mai mult, ne dăm mâna și continuăm”, a spus Șumudică după încheierea partidei, conform sport.ro.

„Când pierdem nu e o atmosferă plăcută. Nimeni nu e bucuros. Dar fotbalul e un joc, trebuie să trecem peste aceste momente neplăcute.

Meciul a fost împărțit în momente. Am dominat la început Chiajna. A venit apoi eliminarea lui Marc. Momentul psihologic al jocului a fost eliminarea lui Marc. De la margine mi s-a părut că a fost ușor acordată.

Oamenii nu mai au răbdare, vor imediat să se întâmple lucruri mărețe. Și noi ne dorim asta, dar nu e ușor și nu se pot întâmpla lucruri peste noapte”, a spus Flavius Stoican pentru Dolce Sport.

 Echipele de start:

Dinamo: Naumovski – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – N. Grigore, Elhamed – D. Rotariu, Alexe, Grozav – Biliński.

Concordia: Matache – Vagner, Maftei, Lovin, Ricardo Alves, Bucurică – Boldrin, Bruno Madeira, Şt. Grigorie – D. Florea, Wellington.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top