Gaming

Champions of Alliance, nu o ghildă ci o familie

Una dintre cele mai bune ghilde World of Warcraft de pe serverul Draenor (Alianță), este Champions of Alliance. După cum se știe, Hoarda domină cu 80% Alianța pe acest server, ceea ce face viața Alianței foarte dificilă. Din fericire, din primăvara anului 2015, a apărut ghilda Champions of Alliance pentru socializare și raiding. Aici, spre deosebire de majoritatea ghildelor de Alianță de pe Draenor, sunt foarte mulți jucători online tot timpul, se socializează și se fac evenimente săptămânale.

mii

Oricine este binevenit să se alăture, de la începători la pro raiders, indiferent de nivel sau clasă. Veți avea surpriza de a regăsi Alianța pe un server unde se pierduse speranța. Jucătorii sunt toți foarte deschiși și drăguți și întotdeauna veți primi ajutor cu orice aveți nevoie.

WoWScrnShot_032115_231746

Champions of Alliance este prima ghildă de Alianță de pe Draenor care a reușit să facă achivementul “For the Alliance!”, adică să se ducă in capitala Hoardei și să le omoare regele.

mii - Copy

Ghilda are în prezent 693 de jucători, toți activi. Guild Master sunt Sedrev și Kittytycel. Sunt jucători de toate vârstele de la copii, la părinți, din toată Europa, inclusiv români. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul ghildei sau pe pagina de Facebook.

Atmosfera din ghildă este foarte relaxată, toată lumea vorbește cu toată lumea, se glumește, când intri ai impresia că ai intrat într-o familie nu într-o ghildă. Ofițerii Mirsho, Thowi și Sels vor fi oricând dispuși sa vă ajute când aveți nevoie. Această ghildă este locul unde vă veți face prieteni fără să vă dați seama. Odată ce ai intrat, nu vei mai dori să pleci.

WoWScrnShot_092915_201425

Cele mai citite

To Top