Sport

Ceahlăul Piatra Neamț-Steaua 0-1 in etapa a 22-a

Steaua își păstrează un avans de șapte puncte față de ocupanta locului doi, ASA Târgu Mureș, după ce a câștigat astă seară pe terenul Ceahlaului Piatra Neamț cu 1-0.

Pe o vreme ce aduce aminte mai mult de iarnă decât de primăvară, steliștii au început în forță, marcând în minutul 8 prin Chipciu, dar golul a fost anulat pentru fault la portar. La opt minute distanță, echipa lui Gâlcă înscrie din nou prin Rusescu după un șut de la 16 metri.

3212

Acesta a fost și singurul gol al partidei, ocaziile lui Adi Popa și Chipciu lăsând tabela neschimbată.

În minutul 91 a avut loc o fază controversată. Markovici a primit al doilea cartonaș galben în urma unui henț și este eliminat, însă cel care a făcut de fapt hențul este Balint, arbitrul luând o decizie eronată.

După meciul de astăzi, Steaua rămâne în fruntea clasamentului, în timp ce Ceahlăul rămâne în zona roșie și par împăcați cu gândul retrogradării.

Astăzi s-a mai disputat meciul dintre Oțelul Galați-CSMS Iași, scor 0-0. Echipa antrenată de Nicolo Napoli rămâne fără gol primit în ultimile cinci jocuri. Iar la Giurgiu, oaspeții au primit vizita Rapidului, partidă încheiată cu victoria giurgiuvenilor. Golurile au fost marcate de William de Amorim în minutul 22 și de Constantin Budescu în repriza secundă.

11082879_873670952697468_1827925499_n

Astra rămâne invincibilă pe teren propriu in fața echipelor bucureștene în acest sezon, pe când echipa din Giulești se află la prima înfrângere în 2015.

Bilanțul întâlnirilor dintre cele două formații însumează zece victorii  pentru Rapid, șase pentru Astra și patru rezultate de egalitate, conform digisport.ro

 Foto: prosport.ro, sptfm.ro, puterea.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top