Diverse

Cafeaua care ți se potrivește!

Cafeaua este băutura care ne salvează în fiecare dimineață, iar fără ea am fi mult mai lenți și ne-am enerva mai repede. Boabele de cafea au fost descoperite prima dată în Etiopia și nu este de mirare de ce erau considerate ”fructe magice”. Bineînțeles, efectul ei revigorant depinde de modurile diferite de a o savura.

Există moduri interesante de a bea cafeaua. Dacă ești o persoană muncitoare, mereu în acțiune și ai stofă de leader clar ți se potrivește espresso, deoarece este cea mai eficientă băutură. Un shot de 30 de ml de espresso imediat te pune în priză. 80dd3b86a912eca84fb1e47189608a57

Latte coffee este pentru persoanele indecise, care aleg partea sigură a unei situații. Deseori persoanele care beau caffe latte tind să-i mulțumească pe cei din jurul lor. Latte-ul se face cu 60 ml espresso și restul lapte. Acesta poate fi băut și în alte momente ale zilei, deoarece efectul său nu este atât de puternic.

coffee-latte-11284391087Ksg2

Dacă îți place să bei cappuccino înseamnă că ești o persoană creativă, onestă și motivată, căreia îi place să-și facă prieteni, dar se plictisește repede cu oamenii fără imaginație. Cappuccino se aseamănă cu latte-ul, dar acesta conține mai puțin lapte.

Băutura răcoritoare făcută dintr-un shot de espresso, gheata și frișcă, numită frappe este pentru cei cărora le place să încerce orice. Băutorii de frappe sunt curajoși, aventuroși, dar nu au un stil de viață sănătos.

123f0f6b7fd2ad7777c61f5aa5384eb9

Indiferent de modul în care preferi să-ți bei cafeaua, aceasta este fantastică oricum ! Cafeaua face sângele să circule mai repede, te face mai energic, te face mai alert, arde grăsimile și crește performanțele atletice.

Cafeaua care ți se potrivește!

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top