Politic

Cătălin Rădulescu: „Nu am tras la Revoluţie!”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a ajuns la Parchetul General după declarațiile făcute în presă, potrivit cărora este pregătit să iasă cu mitraliera în Piaţa Victoriei, unde se protestează.

Potrivit publicaţiei Adevărul, deputatul PSD a afirmat că deţine o mitralieră AKM pe care are de gând să o folosească în orice moment.

Rădulescu a declarat la audieri că afirmațiile potrivit cărora ar deține o armă de la Revoluție pe care este pregătit să o folosească în Piața Victoriei au fost făcute pentru că a fost iritat de întrebările jurnaliștilor. „Am început să bravez, să mă dau mare, lăudându-mă că aș avea arma pe care am avut-o la Revoluție, ceea ce nu este adevărat. Nu am tras la Revoluție. Am căzut victima propriei mele superficialități„, le-ar fi spus parlamentarul procurorilor, potrivit Adevărul.

Sursa foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top