Recomandăm

Cărțile pe care merită să le citești

Cititul este o activitate pe care mulți o fac din plăcere, alții din plictiseală, oricum ar fi dacă dai de o carte bună , clar nu o mai lași din mână până nu o termini. Este important să-ți dai seama de ce îți place să citești, ca să știi de unde alegi. Sunt o mulțime de cărți , pregătite să satisfacă până și cele mai dificile gusturi. Așa că ai de unde alege !  Pentru a-ți simplifica căutările, am pregătit mai jos o  mică listă, cu  4 cărți. Sigur este una pe placul tău !

 Una dintre cărțile  care încă îmi mai rămân în minte , se numește ”Cel care mă așteaptă” scrisă de Parinoush Saniee. Vei intra în pielea personajului feminin principal și vei trăi cu ea toate experiențele vieții ei . Este o carte cu un impact emoțional mare, deoarece vei vedea destinul unei femei puternice , care suportă vremurile grele din perioada revoluției iraniene. Romanul este o combinație între iubire, cultură și revoluție. La sfârșit te va lăsa cu o poftă mai mare de citit .

2847_cel-care-ma-asteapta_coperta

 

O altă carte, care nu te va lăsa să dormi până nu o citești se numește ”Bărbați care urăsc femeile”, scrisă de Stieg Larsson. Este de fapt un roman care face parte din volumul  Millennium, astfel continuarea romanului este împărțită în 2 romane ”Fata care s-a jucat cu focul” și ” Castelul din nori s-a sfărâmat” . Romanul are o acțiune bogată, realizată dintr-o serie de evenimente, care cer atenția cititorului.  Acțiunea este realizată de personajul principal , jurnalistul Mikael Blomkvist care împreună cu tânăra Lisabeth Salander investighează dispariția unei fete. Totul la această carte te ține în suspans, de la comportamentul personajelor până la locurile unde are loc acțiunea.

barbati care urasc fem

Cartea ”Voi cuceri Manhattanul ” scrisă de Judith Krantz este un roman care te învață să fii optimist și să crezi în tine. Cu siguranță nu este doar o carte motivațională, deoarece împreună cu personajul principal, vei trece și prin situații haioase. Maxi o femeie de 30 de ani își face curat în viață și decide să preia conducerea unei mici reviste, pe care o transformă într-un succes la final. judith-krantz-voi-cuceri-manhattanul-2644-404x650

 

Dacă îți plac cărțile polițiste, atunci ”News of kidnapping” scrisă de Gabriel Garcia Marquez este cartea pe care o căutai. Acțiunea are loc în Columbia,Bogota și are în prim  plan găsirea  celor care au fost răpiți. Autorul detaliază atât de bine evenimentele , încât te face să simți aerul columbian și să-ți fie frică de unele evenimente care au loc în carte. Ce te face să o citești? Curiozitatea ! Sigur vrei să afli ce s-a întâmplat cu cei răpiți.51dmH3++9eL._SX323_BO1,204,203,200_

Acestea sunt cărțile care te vor ține în suspans . Câteodată este bine să ne ducem în altă lume și asta este posibil doar prin citit.

Cele mai citite

To Top