SpotOnAd

Care este scopul sanitizarii piscinei? Afla pericolele ce stau in spatele parcurilor acvatice

Vara a devenit anotimpul preferat pentru activitati de relaxare la piscina, in timpul unei zile lungi de lenevit si de relaxare intr-un bazin plin de apa. Asa cum avem nevoie de apa pentru hidratare, asa avem nevoie si de relaxare pentru minte si pentru corp, dar ce este mai bun decat o oaza de recreere pe baza de apa si inot? Insa, pentru oricare dintre locurile fascinante cu picine se impune si igienizarea bazinului, decontaminarea si filtrarea apei, iar cel mai bun ajutor in acest caz este si magazinul sanitar si termic Shop Einstal, ce ofera diversitate in produse si preturi accesibile.

Apa dintr-o piscina necurata nu numai ca arata si miroase urat, dar este destul de improprie pentru intregul corp, fiind un focar de infectie pentru o serie de boli respiratorii si ale tenului. Prin urmare, este destul de important sa se aleaga un filtru de curatare al apei, ce poate permite mentinerea apei din piscina curata si potrivita pentru activitatile de relaxare in plina canicula.

Pregatiti-va de o baie in piscina proaspat igienizata

V-ati intrebat vreodata de ce piscinele de la stranduri sau de la centrele de agrement in comun sunt pline de mizerii de fiecare data cand mergeti pentru o baie? Daca nu, atunci probabil ca nu sunteti pasionat de apa si de inot. In cazul in care v-ati adresat aceasta intrebare este important sa stiti ca raspunsul provine de la instalarea necorespunzatoare a filtrului de curatare al piscinei.

Apa dintr-un bazin de inot stagneaza si este predispusa la murdarie si la contaminare, de aceea se impune nevoia instalarii unui sistem eficient de filtrare artificiala pentru a mentine apa curata. Specialistii in sistemele sanitare Shop Einstal recomanda de fiecare data o pompa pentru piscina, proiectata special pentru a recircula apa si pentru a oferi timp de relaxare in aceste spatii de dorit de catre elevi, studenti si adulti.

Specialistii recomanda instalarea unor pompe pentru piscine Shop Einstal in orice spatiu de relaxare dotat cu piscine, jacuzzi sau bazine cu hidromasaj pentru a curata si igieniza apa. Acest lucru este utilizat in special in zonele in care piscinele sunt destul de frecventate de amatorii si iubitorii de inot si activitati acvatice. Folosirea unei pompe de apa inseamna eliminarea particulelor de praf, pana cand acestea devin de dimensiuni nesemnificative, eliminate prin circuitul apei si colectate intr-un filtru special de acumulare. De asemenea, pempele pentru piscine previn duritatea apei, ceea ce inseamna ca apa va fi de doua ori mai potrivita pentru inot si activitati de relaxare.

Pericolele ascunse in apa piscinelor

Unele pompe pentru piscine se utilizeaza in zonele cu nisip, altele in zonele cu iarba, tocmai pentru a se potrivi nevoilor de purificare ale spatiului acvatic. Decontaminarea si curatarea apei previn murdaria si infestarea cu microbi, ceea ce inseamna ca pasionatii de apa se pot bucura de ore in sir in bazinul termal. Intretinerea piscinei este esentiala pentru ca protejeaza clientii, dar si pentru ca mentine sistemul de apa intr-o conditie mult mai buna, pentru si mai mult timp, totul pentru a sustine investitia realizata in modernizarea parcului de agrement.

De aceea, este important ca atunci cand veti calca pragul unor parcuri acvatice, a unor piscine sau a unor bazine de inot si hidromasaj sa aveti in vedere daca intregul circuit beneficiaza si de o pompa de filtrare a apei, in maniera in care sa va distrati la maxim in zilele de vara.

Iar daca vara este anotimpul vostru preferat, atunci cu siguranta nu veti rata deschiderile parcurilor acvatice si ale piscinelor locale pentru si mai multa aventura in apa. Acest lucru inseamna ca pasiunea de a inota si de a va inconjura cu elementele marine este cu mult suplimentata de conditiile moderne de distractie, igienizare si sanitizare ale spatiilor publice, dar si private.

Cele mai citite

To Top