Filme

James Cameron a dezvăluit când va fi lansat Avatar 2

Motive de bucurie pentru fanii filmului Avatar. Regizorul canadian James Cameron a dezvăluit pe o rețea de socializare când vor fi lansate cele patru sequel-uri ale filmului. Acesta a anunţat că ,,producţia simultană la cele patru sequel-uri’ a început şi că primul film va fi lansat în 2020, urmând ca alte trei să apără în 2021, 2024 şi 2025.”

 ,,E minunat să lucrez alături de cea mai bună echipă din branşă! Avatar prinde aripi pe măsură ce am început producţia simultană la cele patru sequel-uri. Călătoria continuă, 18 decembrie 2020, 17 decembrie 2021, 20 decembrie 2024 şi 19 decembrie 2025!” a scris Cameron. 

Lucrăm concomitent, e vorba în mare, de opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste. Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. Nu, nu, nu, acest personaj nu a murit încă, eşti încă într-o anumiă etapă a vieţii sale. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme ‘Godfather/Naşul’ în acelaşi timp,” a mai spus regizorul. 

Filmul fantasy Avatar care a fost lansat în 2009 a obținut câștiguri de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial, doborând astfel  toate recordurile de box office, care încă nu au fost depășite.

Realizarea filmului produs de Twentieth Century Fox a durat patru ani. Efectele speciale au fost realizate de Weta Digital, compania care a conceput efectele speciale și pentru trilogia ,,Lord of the Ring” și pentru seria ,,The Hobbit”. Avatar a fost nominalizat în 2010 la nouă premii Oscar, câștigând trei trofee. 

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top