Hyperion

Campania de donare impozit ASH „Studenții de azi, specialiștii de mâine”

Donează, fără să scoți bani din buzunar!

Afis campanie sponsorizare

Ești plătitor de taxe și impozite? Acum e mai bine să fii și sponsor!

O planificare domestică a instalațiilor, inteligență încorporată în obiecte, automatizări casnice și industriale, sistemele  ingenioase de securitate pentru casă create de studenții noștri, pot fi chiar ale voastre, dacă ajung să fie remarcate!

Aproape tot atât de mulți studenți ajung să renunțe la misiunile lor.

De ce? Sunt mai multe motive:

  • Mulți studenți nu sunt finanțați de părinți, sau primesc doar minimul necesar pentru a se întreține singuri;
  • Tehnologia este scumpă, mai ales când vine vorba de cea de ultimă oră;
  • Aparatura achiziționată doar din banii de buzunar nu satisface niciodată așteptările creatorilor sau ale potențialilor utilizatori;
  • Mulți ar prefera să mănânce azi, decât să inventeze ceva mâine.

Prin intermediul campaniei „Studenții de azi, specialiștii de mâine”, organizată de Asociația Studenților Hyperion, ai posibilitatea de a sprijini o cauză nobilă a studenților inventatori, artiști, regizori, susținându-i financiar, doar cu impozitul pe venit care, în mod normal, ar ajunge la stat.

Ești persoană fizică și ai venituri salariale? Direcționează 2% din impozitul pe venituri salariale sau pensii din 2016 Asociației Studenților Hyperion (ASH) completând  formularul 230  (pe care îl găsești pe https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/D230_OPANAF_3695_2016.pdf) în două (2) exemplare.

Esti persoană juridică? Legea e de partea ta! Direcționează până la 31 decembrie 2017 către ASH, 20% din impozitul pe profit datorat și vei beneficia, conform legii sponsorizării, de reducerea impozitului echivalent sponsorizării făcute.

Cum procedezi?

PERSOANĂ FIZICĂ:

  1. Se completează formularul cu datele persoanei, după cum urmează:

Adresa – se trece adresa domiciliului fiscal;

Cod numeric personal/Număr de identificare fiscală – se înscrie codul numeric personal din cartea de identitate, respectiv din buletinul de identitate al fiecărui contribuabil sau numărul de identificare fiscală, atribuit de către Ministerul Finanțelor Publice, cu ocazia înregistrării fiscale, după caz;

Suma –  în situația în care contribuabilul nu cunoaște suma care poate fi virată, nu va completa rubrica „Suma’’. În acest caz, organul fiscal va calcula și va vira suma admisă, conform legii.

  1. Se completează datele Asociației Studenților Hyperion, după cum urmează:

Denumire entitate nonprofit – Asociația Studenților Hyperion

Cod de identificare fiscală al entității nonprofit:  CF 32415790

Cont bancar (IBAN): RO74BRDE441SV87933514410 (RON)
Sucursala BRD Calea Călărașilor

Formularul se completează în două (2) exemplare, iar originalul se depune până la data de 25 mai 2017, fie la:

– sediul Asociației Studenților Hyperion, din Calea Călărașilor 169, Sector 3, București;

– folosind serviciul ANAF „Spaţiul privat virtual” și trimițând o copie la adresa bpuh@hyperion.ro.

PERSOANĂ JURIDICĂ:

  1. Se completează secțiunea companiei cu datele fiscale necesare în ambele exemplare ale contractului de sponsorizare, se semnează și ștampilează;

Un exemplar al contractului rămâne la companie, celălalt este adus la sediul Asociației Studenților Hyperion (ASH) din Calea Călărașilor 169, corp A, etaj 2, dreapta lift, sau poate fi scanat și trimis prin e-mail la adresa bpuh@hyperion.ro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2015 Hyperflash.ro | 2018

To Top