Life & Style

Cafenelele Starbucks, ediția de Crăciun

Încă de la începutul lunii noiembrie, Starbucks lansează ediția de Crăciun.

Sosirea paharelor roșii în cafenele este un semn sigur pentru clienții Starbucks că sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie cu repeziciune.

Cafeneaua-Starbucks-s-a-deschis-la-Palas-Mall-680x365_c

Din data de 6 noiembrie, cafenelele Starbucks din România se pregătesc de sărbători, patru băuturi specifice cu arome de sărbătoare, cafele în ediție limitată de Crăciun și accesorii specifice, toate într-un decor de poveste.

decoratiuni-starbucksToffe Nut Latte, Gingerbread Latte, Honey&, Almond Hot Chocolate și Christmas Blend, sunt cele patru băuturi care te vor introduce în spiritul sărbătorilor.

Toffee Nut Latte cu gust cremos, dulce caramelizat de nuci proaspăt prăjite, într-un amestec de espresso și spuma de lapte, cu frișca și topping de caramel.

Christmas Blend este un amestec dulce acrișor ce îmbinâ aroma boabelor de cafea din Asia-Pacific cu gustul bogat al cafelelor din America Latina și boabe maturate de cafea Sumatra.

Gingerbread Latte gustul Crăciunului într-o bâuturâ pe baza de lapte și aromă bogată de turta dulce, scorțișoară și cuișoare, decorată cu friscă și melasă.

Honey & Almond Hot Chocolate o ciocolată caldă cu un gust bogat și decadent de migdale, acoperită cu frișcă de ciocolată, sirop Mocha si miere.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top