Life & Style

C&A lansează colecția de primăvară a anului 2015

C&A a lansat noua colecție a acestei primăveri. Evenimentul a avut loc pe data de 3 februarie, într-un cadru inedit.
Coloristica noii colecții este centrată pe nuanțe dulci, elementele florale fiind regăsite în mare măsură, însă nici culorile tari nu au fost neglijate, pete îndrăznețe de culoare conferind colecției un plus de îndrăzneală și bun gust. Materialele folosite variază, de la voal și dantelă la bumbac și piele întoarsă, oferind astfel clienților diversitate.
Locația aleasă pentru desfășurarea lansării a fost un apartement decorat în stilul propriu al retailerului european. Atmosfera a fost completată de pianistul artistei Aylin Cadîr, Ionuț Bîca, iar rafinamentul evenimentului a fost asigurat de picturile lui Marius Enache.
C&A este un brand de origine olandeză înființat în anul 1841, care face parte din grupul Cofra Holding din Elveția. În prezent C&A este unul dintre cei mai importanți retailer la nivel european, în România fiind prezente peste 22 de magazine.
sursă foto: http://mercado-nuernberg.de/mieter/items/ca.html

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top