Recomandăm

București: The Host’s House

În inima Bucureștiului, pe strada Roma, la numărul 28, se află The Host’s House, o oază de profesionalism, bucurie si ospitalitate. 

La salon, decorul este colorat și vesel, e în aer un optimism senzațional, o bucurie pe care o simți de fiecare dată când treci pragul. La salon, te simți ca acasă, ca într-o familie, după cum îl recomandă și numele.

Fiecare dintre proprietari și-a pus amprenta pe acest loc minunat și unic.  O mână de oameni talentați s-au strâns laolaltă și fac lucrurile așa cum trebuie. Să vă povestesc spre exemplu despre Miki – bucurie mare de om mic, talentat și frumos, care iubește ceea ce face. Miki se hrănește cu bucuria celor care se lasă pe mâinile ei pricepute. Pe Miki o știu de mulți ani și am mers după ea peste tot, ca și aici, la The Host’s House, dar nicăieri nu m-am simțit așa cum mă simt la aici.

Apoi e Flavia o gazdă excepțională care te face să te simți în vizită la prietenii tăi, niște prieteni care te fac să pleci mai frumoasă decât ai venit la ei.

Vlăduț, fratele cel mic al Flaviei, este un tip calm, educat și meticulous. Dani este tipul cu zâmbet ștrengar, ce armonizează cu mustața quijotiană, cu silueta înaltă și filiformă și cu umorul lui caracteristic. Ioana are grijă de unghiile tale și le pictează și le face să arate impecabil, așa cum numai ea știe.

Hai, #hyperflash vă recomandă să le treceți pragul, să vă îndrăgostiți și mai apoi să-i păstrați aproape, de sufletul vostru, în gașca voastră.

Text: Irina Aanicăi

 

 

 

Cele mai citite

To Top