Culinar

Bucharest Street Food Festival

Prima ediţie Bucharest Street Food Festival va avea loc în septembrie!

Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food va avea loc în weekendul 9-11 septembrie, în Capitală.

Ideea de street-food, deşi foarte la modă în ultimii ani în întreaga lume, are, de fapt, o istorie foarte veche. Începând cu Grecia Antică şi ajungând până în China sau Turcia, mâncarea vândută pe stradă, pentru că asta înseamnă, de fapt, “street-food” a avut o istorie lungă şi interesantă. Astăzi, este, fără doar şi poate, un must-have pentru mai toate oraşele sau centrele culturale, devenind parte integrantă din peisajul cultural urban.

Bucharest Street Food Festival va aduce laolalta peste 20 de vendori, atât din Bucuresti, cât şi din întreaga ţară: rulote, trucks, cărute, standuri, biciclete, toate fiind mijloace tipice din care se comercializează street-food. Evenimentul va include varietăţi culinare precum: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills şi barbeques, clătite, îngheţată şi multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food, publicul putând astfel să se bucure de o incursiune completă în această modalitate de a servi mâncarea ce a devenit din nou, în ultimii ani, extrem de populară.

Gândit ca un eveniment culinar pentru toţi iubitorii de mâncare, festivalul se va adresa atât consumatorilor de carne, cât şi veganilor şi vegetarienilor, sortimentele de la Bucharest Street Food Festival fiind selecţionate astfel încât să satisfacă toate gusturile.

Pe lângă bucataria în sine, festivalul va include şi acelasi concept de street-food dedicat însă băuturilor, consumatorii putând degusta prosecco, cafea şi bere artizanală, vinuri alese şi multe altele.

Intrarea la Bucharest Street Food Festival, ce va avea loc in perioada 9-11 septembrie, va fi libera, urmând ca detalii despre zona centrala a Capitalei în care se va desfăşura evenimentul să fie anunţate în curând pe pagina de facebook a evenimentului, pe care o puteţi accesa aici. 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top