Timp liber

Bucharest Christmas Market Ediţia a IV a

Bucharest Christmas Market

Atmosfera Crăciunului pare a fi din ce in ce mai aproape de noi. Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, în Piața Universității a fost organizat Bucharest Christmas Market. Acesta găzduieşte peste 50 de căsuţe frumos împodobite. În mijlocul pieței se află bradul, cu o înălţime de aproximativ 15 metri care va fi luminat cu 20.000 de beculeţe. Cei care vor vizita târgul vor avea parte de un cadru de poveste, grație mantiei din beculețe luminoase care acoperă piața.

bucuresti

Meşteşugari şi comercianţi din toată ţara îi vor îmbia pe bucureşteni cu o gamă largă de produse. Mâncarea cu specific tradiţional românesc, decoraţiunile și măştile tradiţionale vor încânta persoanele care doresc să viziteze căsuțele. De asemenea, vizitatorii vor putea cumpăra bijuterii hand-made, instrumente muzicale, jucării din lemn şi multe altele. Târgul va fi deschis toată luna Decembrie, în intervalul orar 11:00–22:00.

bucharest-christmas-market

Bucharest Christmas Market, ca şi în anii precedenţi de altfel, va organiza diferite spectacole muzicale susţinute de artişti precum: Smiley, Paula Seling, Fuego, Pepe, Bere Gratis şi Cristi Minculescu. Aceștia nu vor fi singurii care vor cânta pe scena din Piața Universității. Și Narcisa Suciu, Provincialii, Marcel Pavel, Luminiţa Anghel, Ducu Bertzi, Proconsul, Delia, Corul de copii Allegretto, Corul Divina Armonia, Corul Radio, Taxi, El Negro, Emeric Imre şi mulţi alţii vor delecta atât copiii, cât şi oamenii mari.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top