Gaming

Blizzard : Interviu cu Towelliee

Cu aproape 80 de milioane de vizualizări pe Twitch și peste 71.000 de abonați pe Youtube,  Roberto “Towelliee” Garcia este unul dintre cei mai de succes steam-eri World of Worcraft. După postarea filmulețului de la Blizzcon 2015 live (îl puteți vedea mai jos) cu impresii despre Legion Demon Hunter, echipa Blizzard s-a hotărât să îi pună câteva întrebări.

Q: Cum ai început prima oară să joci jocuri video?

A: Totul a început în 1986, jucându-mă pe Nintendo. Am început cu jocuri precum ”Excitebike” și ”Kung Fu”. Îmi amintesc că făceam parte din Nintendo Super Power Club și primeam reviste Nintendo Power pentru a învăța mai multe despre jocurile pentru acest sistem. Mă uitam pe reviste cu tatăl meu, care era un mare fan al jocurilor video și eram fascinați de ele.

Q: Ce ai făcut mai departe ?

A: Eram un mare fan FPS, jucându-mă puțin competitiv ”Team Fortress Classic” în 1998-2003. Prietenilor mei de la muncă le plăceau MMORPG-urile și vorbeau mereu despre ”Everquest”, ”Ultima Online” și ”Lineage”. Într-o zi înnebuniseră despre noul joc ”World of Worcraft”. Șeful meu avea acces la Beta din 2004 și m-a chemat la el să ne jucăm. Să spunem că pentru câteva zile, chiar o săptămână nu am mai apărut la muncă. Cu toate astea, acum sunt un veteran al jocului de 11 ani.

Q: Care a fost experiența ta preferată jucând acest joc?

A: Aș spune că a fost atunci când mi-am găsit o nouă casă în ghilda ”Death Jesters” pe Stormrage-US. Ei au existat 11 ani și să fiu parte dintr-o familie a fost experiența mea preferată. Pe locul doi ar fi când am înjunghiat-o pe Onyxia cu Ancient Blade pentru a-mi lua Quel’Serrar-ul in Classic WoW. În acel moment am devenit tank.

Q: Ce sfat dai unui jucător care deabia începe WoW?

A: Ia-o ușor. Nu îți da boost la nivelul maxim. Bucură-te de conținutul jocului, de experiență și explorează Azeroth-ul și orice alte planete vei mai întâlni. Găsește oameni cu care să faci grupă și să faceți quest-uri împreună. Să nu îți fie frică să vorbești pe general chat și să ceri ajutor dacă te-ai pierdut. Mai există Barren chat?

Q: Da, mai există. Am verificat pe câteva realm-uri. În afară de Barren chat, ce sfaturi ai da unui jucător de WoW care vrea să se apuce să facă filmulețe?

A: Fă-o din plăcere! Nu începe să faci filmulețe sau streaming pentru că speri la bogăție și glorie. Contruiește-ți un conținut pentru că ai o  pasiune pentru acest joc și lasă pasiunea să te îndrume în a face filmulețe cărora altora le vor plăcea. Amintește-ți că nu doar te distrezi făcând filmulețe sau streaming, ci afectezi viața oamenilor cu personalitatea ta, conținutul tău și dragostea ta pentru joc. Începe să citești tutoriale despre cum să lucrezi cu programe precum Sony Vegas și Photoshop. Vorbește cu alții care creaază conținut pentru trucuri și sfaturi de asemenea. Mulți creatori de conținut au devenit de succes pentru că au învățat metodele corecte pentru a începe.

Q: Ce crezi despre următorul WoW?

A: Legion aduce una dintre cele mai promițătoare șanse pentru World of Warcraft din ultimul timp. Sistemul Artifact este genial. Am jucat numai tank 11 ani și aceasta va fi prima expansiune în care voi juca clase DPS și healer de asemenea, datorită muncii extraordinare pe care au făcut-o cu sistemul Artifact.

De asemenea cred că noul PVP merită încercat. Sunt fericit să văd că tancii vor primi aresnalul lor prorpiu de talente PVP pentru spec-urile lor. Schimbările Arenei cu premade templates pentru statusuri sunt tari și ele. Vom reuși în sfârșit să intrăm în Emeral Nightmare ceea ce mulți dintre noi au așteptat ANI. În ultimul rând avem campionii Azeroth-ului: Sylvannas, Illidan, Gul’dan, Xavius și mulți alții într-o singură expansiune. 2016 va fi un an nemaipomenit pentru WoW.

Blizzard crede că 2016 va fi un an bun pentru Towelliee. Dacă vreți să vedeți mai multe despre el, puteți să îl găsiți pe:

Twitch.tv

Youtube

Twitter

Facebook

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top