Gaming

Blizzard a banat peste 100 de mii de conturi World of Warcraft

rHgtg_cEbQL3.878x0.Z-Z96KYqBlizzard a decis să oprească activitatea a unui număr de peste 100,000 de conturi de World of Warcraft ca rezultat al activităților ilicite înregistrate pe conturile lor. Activitățile precizate se referă în principal la utilizarea unor „boți” care automatizează unele elemente de gameplay din joc.

Un community manager din partea Blizzard a anunțat într-o postare pe forumul oficial următoarele:

„Recent am luat acțiune împotriva unui număr mare de conturi de WoW care au fost descoperite că foloseau aplicații third party care automatizau gameplay-ul, cunoscute ca ‘boți.’ Suntem dedicați să păstrăm un teren echilibrat de joc pentru toți jucătorii World of Warcraft și vom continua să luăm măsuri împotriva celor care încalcă termenii de utilizare. Trișarea sub orice formă nu va fi tolerată”

Kotaku a specificat că ban-urile nu afectează doar jucătorii hardcore, ci toți care folosesc astfel de programe.

Poate mai multe astfel de măsuri implementate pe viitor vor descuraja comunitatea World of Warcraft să nu mai încerce să păcălească jocul și să joace, normal, cum jocul a fost conceput.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top