Recomandăm

Blazzaj și Mice on the run – mâine în Club B52

11016432_957831840901557_1956348940_nDark Side Booking Academy și Clubul B52 din București pornesc o nouă platformă muzicală menită să promoveze scena muzicală românească și să întărească, pe cât posibil, relația dintre public și trupe.

”Dark Side Nights”, se va desfășura în fiecare joi, în clubul B52. Aici vor concerta trupe consacrate, dar și trupe din noul val. La aceste evenimente vor participa formații care aparțin tututror genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical ”made in Romania” și nici mercantilizarea lui.

Episodul ”pilot” va fi ”turnat” joi, 26 februarie, și îi va avea ca ”protagoniști” pe nimeni alții decât timișorenii de la Blazzaj. Aceștia revin în București după o pauză de mai bine de un an.

Fondată în 1996, în Timișoara, la inițiativa lui Eddie Neumann și Florin barbu, trupa a purtat, inițial, numele de ”FunkinLeFree”.

Despre trupe: Blazzaj

Blazzaj se impune printr-un sound complex, plin de energie, culoare și originalitate. Versurile încăcrcate de mesaj sunt sugerate – chiar și îanintea unei audiții – de numele trupei. Acesta provine din combinația cuvintelor ”blazare” și ”jazz”. Cuvântul din umrmă este folosit, însă invers: ”zzaj”. Citit de la coadă la cap, nu e altceva decât ”jazzalb”.

Actualii membri, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrică Ionuțescu (trompetă), Utu Pascu (chitara-bas), Horia Crisovan (chitara) si Lucian Nagy (saxofon), deși implicați de-a lungul timpului și în alte proiecte muzicale individuale, și-au conturat o amprentă muzicală bine definită în zona muzicală de Funk/ Fusion/ Nu-Jazz.

MICE ON THE RUN

Un sound contemporan, cu influențe de Funk, Jazz și Rock Psihedelic. MICE ON THE RUN o să vă captiveze prin melodicitate și creativitate. Membrii formației reușesc să creeze o atmosferă vibrantă, impresionând mai ales prin improvizație.

OPEN DOORS: 20:00

SUPPORT: 20 lei

After-party: Tărăboi De Joi cu Dj Amon. Intrarea liberă!

Joi de joi, timp de 10 săptămâni, vă veți putea întâlni cu:

Blazzaj | Mice on the Run – 26 februarie -> http://on.fb.me/1CImQ1P

Chimie | Flou Rege | DJ Al*bu – 5 martie -> http://on.fb.me/1FTH8sU

Omul cu Șobolani – 12 martie

Argatu’ | Vali Umbră | Power pe Vinil – 19 martie

Kistvaen | Gray Matters – 26 martie

Paraziții – 2 aprilie

ZOB | H8 – 9 aprilie

White Mahala | Niște Băieți – 16 aprilie

Basska – 23 aprilie

Celelalte Cuvinte – 7 mai

Event FB: http://on.fb.me/1DkAcBD

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top