Sănătate

Bicarbonatul de sodiu este un bun tratament natural

bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este alimentul care are proprietățile necesare ce ne pot rezolva o mare parte din problemele pe care le avem cu propriul organism.

Acesta în combinație cu alte produse naturale poate produce efecte miraculoase.

bicarbonat de sodiu

Sursă blackwhitestyle.ro

Cu toții ne dorim dinți cu un alb imaculat, dar alimentele precum cafeaua, țigara, fructele și sucurile acidulate influențează frumusețea acestora.

Putem rezolva foarte ușor acestă problemă, prin utilizarea prafului de bicarbonat de sodiu în timpul periajul dentar. Medicul stomatolog ne sfătuiește să nu folosim acest tratament natural mai des de trei ori pe săptămână.

bicarbonat de sodiu

Sursă clickpentrufemei.ro

O altă combinație ce aduce zâmbetul pe fața oricărei femeie, în scurt timp, este bicarbonatul de sodiu, zeama de lămâie și mierea de albine. Aceste trei ingrediente transformă tenul intru-unul de invidiat.

Bicarbonatul de sodiu poate înlocui și șamponul uscat, prin aplicarea acestuia la rădăcinile părului, urmată de un masaj de aproximativ 5 minute.

,,Soluția de bicarbonat de sodiu preparată dintr-o 1/2 linguriță la 1 pahar de apă, ne va ajuta sa ne tratăm de înțepăturile insectelor. Dacă ungem locul înțepat de câteva ori pe zi, inflamația dispare. Mai mult, bicarbonatul nu dă voie microbilor să pătrundă în rană.

bicarbonat de sodiu

Sursă libertatea.ro

După o zi de lucru putem trata picioarele obosite și umflate cu o soluție din 10 litri de apă și 5 linguri de bicarbonat de sodiu. După 15 minute de odihnă plăcută, cu picioarele în soluția caldă, veți putea dansa toată noaptea.” sunt sfaturile oferite de cei de la terapienaturală.ro .

Acest produs poate fi găsit în orice magazin alimentar și deține un preț disponibil oricui.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top