Gaming

Bethesda va anunţa un nou joc din seria Fallout

FNV_Wallpaper_8_1920x1200

Pe site-ul oficial Bethesda există promisiunea unor informaţii despre seria Fallout, prin plasarea unui cronometru şi a unui mesaj cu “Please Stand By”. Anunţul va fi făcut public în aproximativ 3 ore.

Seria Fallout este una de succes ce prezintă un univers post apocaliptic. Universul Fallout este unul plin de dramă şi acţiune, dar şi de supravieţuire.

Jocul este un RPG (Role-Playing Game), care îţi oferă libertate decizională și foarte multe scenarii ce pot lua viaţă datorită acţiunilor şi situaţilor create de iniţiativa jucătorului.

Lumea are la bază apocalipsa atomică. Cei care au supravieţuit atacurilor nucleare au de reconstruit societatea, iar singurul lucru de făcut rămâne supravieţuirea într-o lume ce ia viaţă prin prisma intrigilor făcute de societatea post-apocaliptică. Uneori mai grav este să te întâlneşti cu o gaşcă de bandiţi (Scavenger) decât cu o creatură radiată.

Acţiunea Fallout prezintă o lume cu elemente post apocaliptic vintage, având toate elementele din joc undeva rămase în anul 1960 dar cu elemente science fiction de care putem spune ca se încadrează într-un univers sci-fi retro.

Vom actualiza informaţiile legate de acest anunţ din partea Bethesda odată cu lansarea lor.

Mai jos în continuarea articolului am inserat o galerie foto:

Cele mai citite

To Top