Entertainment

Ben Kingsley intră în pielea lui Ryan Reynolds în Self/less: Transfer de viaţă

Câştigătorul Premiului Oscar, actorul Ben Kingsley acceptă o nouă provocare şi face schimb de identitate cu Ryan Reynolds, odată cu premiera filmului Self/Less: Transfer de viaţă, care va putea fi urmărit în cinematografe din 7 august, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

afis_SelflessR

Abordat de realizatorii filmului pentru rolul lui Damian Hale în forma sa originală, Ben Kingsley, a rezonat imediat cu dihotomiile personajului. Actorul declară: „Eu cred că Damian a avut mereu un orgoliu uriaş. El este foarte creativ, are multă imaginaţie, dar acest om extrem de puternic nu se judecă pe sine cu asprime”.

În ceea ce priveşte modul în care au decurs filmările, Kingsley remarcă: „În Tarsem Singh, am avut regizorul perfect pentru această poveste. El provine din India şi un aspect ale acelei culturi imense pe care l-am discutat cu el este reîncarnarea care face oamenii să viseze, dar care este şi un principiu, o credinţă. Este ceva ce nouă, în Occident, ne este străin”.

Inovatorul thriller SF Self/less: Transfer de viaţă explorează tocmai consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi.

Multimilionarul om de afaceri Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.

Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa sa este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.

Cu Ryan Reynold, Ben Kingsley, Matthew Goode, Mariana Paola Vicente şi Natalie Martinez în rolurile principale, filmul Self/less: Transfer de viaţă este adus de Freeman Entertainment, în premieră, la cinema, din 7 august.

Un film Focus Features şi Endgame Entertainment, acţiunea SF este o producţie Ram Bergman, regizată de Tarsem Singh.

Trailer:

Cele mai citite

To Top