Featured

Bebeluș găsit mort în parc

Un bebeluș a fost găsit mort și desfigurat de câini, într-un parc din Constanța. Potrivit anchetatorilor, conform rezultatelor necropsiei,  nou-născutul a venit pe lume viu. În acest moment, polițiștii fac cercetări pentru identificarea mamei, scrie News.ro

Echipajul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță a fost chemat să intervină pe strada Brizei din municipiul Constanța, unde o persoană a găsit un bebeluș abandonat, într-un parc din zonă.

Potrivit sursei citate, copilul era deja decedat şi  prezenta numeroase  răni pe corp, martorii povestindu-le medicilor că cel mai probabil nou-născutul fusese mușcat de câini.

După ce mama va fi identificată, aceasta va fi cercetată pentru comiterea infracţiunii de uciderea sau vătămare a nou-născutului, medicii urmând să stabilească şi cauza care a dus la decesul bebelușului.

Autor: Ramona Banu

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top