Filme

Babysitting 2 – Vacanță cu „de toate”

Philippe Lacheau și Nicolas Benamou sunt doi regizori tineri care au revoluționat industria filmului francez. Aceștia au început să regizeze în 2014 filmul Babysitting, care îl are drept protagonist pe Franck (Philippe Lacheau).

Franck acceptă să fie babysitter pentru Remy, fiul șefului său, exact în ziua în care împlinește 30 de ani. Totul începe să o ia razna când prietenii săi decid să îi sărbătorească ziua, ignorând faptul ca Franck este în casa șefului său.

babysitting

babysitting

Distrugerea unui Range Rover de 85.000 de euro, o petrecere nebună, o cursă de karturi pe autostradă și găsirea marii iubiri a lui Franck sunt doar o mică parte din acțiunea primului film.

Babysitting 2 – Vacanța cu „de toate”  prezintă povestea lui Franck, Sonia, Ernest, Alex și Sam într-o binemeritată excursie în Brazilia.

babysitting2

babysitting2

Franck plănuiește să o ceară pe Sonia de soție, dar află că acesta nu este sigură de relația lor. Atunci Frank decide să plece într-o expediție în junglă împreună cu prietenii săi.

De aici lucrurile încep să o ia razna, din nou. Aceștia își pierd ghidul în junglă, ajung într-un trib de băștinași, dau foc junglei și se aruncă cu parașuta dintr-un avion rămas fără combustibil. Toate astea sunt doar câteva dintre lucrurile prin care Franck, Enerst, Sam și Alex trec în încercarea lor de a se întoarce la hotel.

babysitting 2

babysitting 2

Ambele filme sunt filmate într-un mod interesant. O bună parte din Vacanța cu „de toate” dă impresia că este filmat cu o cameră de tipul GoPro, uneori arătând ca un film făcut de tineri studenţi cu buget restrâns. Cu toate astea, Philippe Lacheau şi Nicolas Benamou reușesc să țină spectatorii în suspans până la finalul filmului. La unele secvenţe, se observă că cei doi regizori sunt la începutul carierei, dar glumele și scenariul filmelor sunt „catchy„. În viitor,ne putem aștepta la apariţia mai multe filme reușite din partea lor.

Regia: Philippe Lacheau, Nicolas Benamou

DISTRIBUȚIA: PHILIPPE LACHEAU, ALICE DAVID, VINCENT DESAGNAT, TAREK BAUDALI, CHRISTIAN CLAVIER, JULIEN ARRUTI

Premiera în România: 25.12.2015

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top