Cultural

Au mai rămas 5 zile până la RIUF ediția de toamnă

RIUF sau Romanian International University Fair 2015 ediția de toamnă va avea loc în 3 orașe din România:

București, Sala Palatului, 3-4 octombrie 2015

Iași, Palas Mall, 6 octombrie 2015

Timișoara, Hotel Continental, 8 octombrie 2015

RIUF-2015Târgul RIUF este dedicat tinerilor care doresc să studieze în afara țării. Cunoscut ca cel mai mare eveniment educațional din România și Sud-Estul Europei, RIUF aduce anual la târgul educațional peste 85 de universități din 15 țări precum Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Elveția și Franța. Aici, cei interesați de stiudiul internațional pot intra în contact direct cu reprezentanții instituțiilor de studiu dorite pentru a afla mai multe și a lua o decizie cât mai competentă.

 
Dintre aceste unități de învățământ, 20 se afla in topul celor mai bune 200 universități din lume, conform unui sondaj efectuat în anul 2015.logo_riuf

La târgul educațional RIUF vă așteaptă sute de programe de licentă și master, burse pentru studiul internațional, dar și oportunități de dezvoltare personală în România.

RIUF a susținut 15 ediții care au adunat un număr impresionant de 130 000 de vizitatori.

Participarea la târgul educațional RIUF se face pe baza înscrierii în prealabil și prin achiziționarea unui bilet în valoare de 5 lei de la casierie, chiar în ziua evenimentului.

Înscrierea pentru oricare din cele 3 orașe în care se va desfășura ediția de toamnă se poate face online pe următorul link: http://riuf.myconnector.ro/register

riuf_56541400Ediția de toamnă din București de anul acesta va aduce doritorilor multe suprize. Una din suprizele anunțate de organizatori este Ziua Porților Deschise la Universitatea din București. Profesorii îi așteaptă pe vizitatori cu informații legate de programele de studiu, chiar în incinta universității.

După înscrierea la târg, participanții pot alege online să își rezerve loc la seminarii sau prezentări gratuite. În cadrul acestor seminarii vor fi prezentate ofertele universitare iar în acest an la RIUF București vor fii prezenți cu un seminar și cei de la Stanford University, clasată pe locul 2 în topul mondial al celor mai bune universități, potrivit unui sondaj efectuat în 2015.

Cele mai citite

To Top