BREAKING-NEWS

Athanasiu, audiat în cazul Microsoft 2

Fostul ministru al educaţiei, în mandatul PSD, în perioada 2003 – 2005, Alexandru Athanasiu s-a prezentat luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat de procurori în dosarul Microsoft 2.

La ieşirea de la audieri, Athanasiu a declarat că se consideră nevinovat şi că acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu au fost retrase.

Pe lângă fostul ministru, personajul cheie al anchetei, la audieri a fost prezent şi Claudiu Florică, reprezentant al firmei Fujitsu Siemens Computers, compania care a intermediat furnizarea licenţelor Microsoft. Întrebat despre prezenţa lui Florică la DNA, Athanasiu a declarat:

“Am zis să-l bată Dumnezeu astăzi, când e o mare sărbătoare, Intrarea Sfintei Marii în biserică, pentru că nu este normal ca cei care au furat în această ţară, din poziţii publice, din poziţii de oameni de afaceri şi în general care au furat din banul public enorm, să râdă de fraieri ca mine, care stau acum să dea declaraţii.”

Autori: Ionela Ştefan şi Ioana Maria Vişan

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top