Diverse

Atentatorul cu grenadă de la Liceul „Jean Monet” va fi eliberat condiționat

Tribunalul Ilfov a admis, joi, solicitarea de eliberare condiționată a lui Dragoș Ciupercescu, primul român acuzat de terorism după detonarea unei bombe în fața liceului “Jean Monet” din capitală.

”Admite contestaţia declarată de petentul Ciupercescu Dragoş împotriva sentinţei penale nr. 2465 din dată de 19.10.2016 pronunţate de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 25451/4/2016. Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza, în temeiul art. 587 alin. 3 Cod procedura penală, admite propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Ciupercescu Dragoş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Ciupercescu Dragoş”, se arată pe portalul Tribunalului Ilfov.

În aceste condiţii, Ciupercescu urmează să fie eliberat.

Potrivit unor surse judiciare, după soluția comisiei de eliberare condiționată, Ciupercescu ar fi amenințat cu moartea Conducerea Penitenciarului Jilava, acesta fiind transferat apoi la Penitenciarul Ploiești, de unde urmează să fie pus în libertate.

Înalta Curtea de Casiatie și Justiție a hotărât în anul 2007, condamnarea definitivă la 18 ani de detenție a lui Dragoș Ciupercescu.

Autor: Mădălina Bălăceanu

Foto:

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top