Comunicate de presă

Arena DNB prezintă TC, RENE LaVICE şi FEINT

Sâmbătă, 11 iunie, Arenele Romane (open air)

 

A venit momentul pentru prima întâlnire în aer liber de anul acesta. Sâmbătă, 11 iunie ne vedem la Arenele Romane pentru Summerfest 2016. Pe lângă petrecere (despre care vorbim mai jos) vom avea şi tradiţionalul concurs de graffiti (tema pentru anul acesta este Fight Back, detalii aici: https://www.facebook.com/events/249944998696171/)

unnamedInvitaţii noştri sunt englezii TC şi FEINT, canadianul RENE LaVICE, la visuals HYBRID VISUALS din Olanda şi românii ZERO şi IVN.

TC este un producător, dj şi cântăreţ din Bristol, Regatul Unit.

A început să facă muzică încă de când avea 16 ani, albumul lui de debut fiind numit „Evolution” şi includea piese cum sunt „Deep” sau „Jump„. Au urmat în anii următori piese cum sunt „Everything for a reason„, „Borrowed Time„, „Tap Ho” sau remixuri şi bootleguri cum sunt cele la Rihanna sau Daft Punk.

Ca vocalist, a apărut pe albumul din 2005 al celor de la Pendulum („Plasticworld„), alături de Sub Focus în piesa „Follow the light” sau alături de Culture Shock în „You make it better„.

Un maestru al producţiilor inovative, TC este întotdeauna o experientă specială, una pe care de-abia aşteptam să o împărtăşim pe 11 iunie.

RENE LaVICE vine din Canada şi pe lângă producător şi dj, este şi el un vocalist apreciat.

Îl cunoaştem după producţii cum sunt „The Calling„, „Rae Morris – Love Again (Rene LaVice’s UGLY Remix)” sau remixul la piesa „Rebel Radio” a celor de la Prodigy (alături de care a fost în turneu in 2015). Mai multe informaţii despre el pe pagina de wikipedia sau în acest interviu.

Rene este primul artist canadian care urcă pe scena Arena DnB, ne bucurăm să adăugăm încă o ţară pe lista.

FEINT vine din Regatul Unit şi este unul dintre cei mai de succes noi producători din scena dnb, deşi are doar 20 de ani. Stilul său de a face liquid dnb este unic, el produce emoţii, nu melodii. Dintre zecile de piese lansate de el, nouă ne plac cel mai mult „The Jouney„, „Vagrant” şi „Homebound„. De-abia aşteptăm să îl vedem live, pentru prima dată în Romania.

Despre bilete, acestea sunt 20 lei în avans (disponibile la magazinele Boarder’s si Ollie Gang Shop din Bucureşti), iar la poarta, în seara petrecerii vor fi 30 lei. 

Pentru a fi la curent cu tot ce se întamplă, vă rugăm să urmăriţi evenimentul pe facebook: http://bit.ly/1OXTAZB

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top