Life & Style

Apariții fabuloase la American Music Awards 2015

Ediția acestui an a galei American Music Awards în Los Angeles a venit cu multe apariții de senzație ale celebrităților.

Jennifer Lopez a deschis și prezentat show-ul. Artista a schimbat 10 ținute, de la rochii colorate, la rochii strălucitoare, chiar și o rochie Balmain „Spring/Summer 2016”.

Prima apariție la American Music Awards a supermodelului Gigi Hadid a fost uimitoare. Aceasta a optat pentru o fustă albă alcătuită din două piese, care i-au etalat silueta.

Nu numai ținuta modelului a atras atenția publicului, dar și tunsoarea. Hadid a adoptat o tunsoare Bob, despre care a declarat ulterior că nu este permanentă.

498346878-1000x666

Și Kendall Jenner din familia Kardashian a lăsat o impresie bună criticilor de modă. Modelul în varstă de 20 de ani a optat pentru o rochie mini, neagră, accesorizată cu bijuterii Neil Lane și sandale Strappy.

E! Online

E! Online

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top