Sport

Antrenorul momentului in Liga 2

După un parcurs surprinzător în acest sezon, antrenorul Snagovului, Laszlo Balint este curtat de două puteri din liga inferioară: Petrolul Ploiești și U Cluj.

Primii care au încercat sa îl aducă pe antrenor au fost cei de la Petrolul, pentru ca apoi Laszlo Balint sa fie primul pe lista Clujenilor.

Antrenorul nu este chiar așa ușor de adus: „Ştiu şi eu de un interes. Este destul de greu însă să plec de la Snagov. Sunt antrenor sub contract şi suntem pe primul loc. Chiar dacă este tentant. Au fost nişte contacte şi cu Petrolul, dar discuţiile nu au avansat tocmai pentru că sunt sub contract. Trebuie să mă gândesc la munca mea şi la perspective”, a spus Balint pentru Liga2.ro.

Agentul antrenorului, Bogdan Apostu recunoaște discuțiile cu oficialii Universității dar spune că cei din conducerea Snagovului nu doresc să renunțe la cel care a format echipa si a dus-o pe primul loc.

„Există interes, dar este foarte greu să plece de la Snagov. Majoritatea jucătorilor i-am adus împreună. E un principiu clar că nu e bine să strici ce este bun. Eu am jucat la U, ştiu ce înseamnă echipa, oraşul, ştiu că U Cluj are condiţii de primele şase din prima ligă, dar este un contract care nu poate fi întrerupt cu una cu doua, e important să fim şi caractere. Vedem, nu pot să spun nimic. Este o echipă tentantă ca şi perspectivă şi condiţii. Orice antrenor şi-ar dori să aibă astfel de condiţii. Este greu de crezut că poate fi lăsat să plece. Sunt de înţeles şi patronii de la Snagov”, a comentat Bogdan Apostu pentru Liga2.ro.

Înainte de a ajunge la un acord cu Leo Grozavu, Ploieștenii au mai negociat cu Laszlo Balint însă nu s-a ajuns la un acord.

Un articol scris de :  Dragoș Răduță

Sursă foto : Ilfovsport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top