Artiști

Angelina Jolie a trecut peste divorțul de Brad Pitt

Potrivit mediafax.ro, tatăl Angelinei Jolie, Jon Voight, a declarat că fiica sa și-a revenit în urma divorțului de Brad Pitt. Între timp, fostul cuplu hollywoodian a ajuns la un acord de custodie temporară. Angelina a câștigat în instanță custodia legală a copiilor, iar Brad Pitt va trebui să participe la „vizite terapeutice” cu copii. Cei doi se vor concentra pe „interesele minorilor”. Brand Pitt va trebui să participe periodic la teste de depistare a alcoolemiei şi a consumului de droguri, dar și la sesiuni săptămânale de terapie alături de un psiholog.

Faimoasa actriță a cerut divorțul „pentru binele familiei” și, dar din fericire, foștii soți au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia celor şase copii.

În timp ce Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne vor rămâne în custodia Angelinei, Brad va continua să îi viziteze sub supravegherea unui terapeut, la sfatul unor profesionişti în îngrijirea copiilor.

În luna septembrie, actrița în vârstă de 40 de ani, a depus actele de divorț, explicând că relația dintre ea și Brad Pitt nu mai are viitor.

Autor: Mădălina Bălăceanu

Foto

 

Cele mai citite

To Top