BREAKING-NEWS

Accident de tramvai la Piaţa Sfânta Vineri

IMAG0004

Luni, 9 februarie în jurul orei 14:00, un tramvai ce staţiona la capăt se pregătea sa părăsească refugiul, iar în momentul în care s-a pus în mişcare un barbat în jurul vârstei de 50 de ani se ţinea de tramvai iar mişcarea tramvaiului l-a făcut pe acesta să se dezechilibreze şi să se lovească cu capul de asfalt. Vatmanul însă nu a sesizat că victima se sprijinea de tramvai înainte de a porni.

IMAG0003

Lovitura i-a fost mortală bărbatului, vatmanul a declarat că victima miroasea puternic a alcool în momentul în care s-a apropiat să vadă dacă barbatul este în regulă. Un martor de la faţa locului a declarat că barbatul era un om al străzii şi că miroasea a alcool de când se urcase în tramvai, acesta a adăugat că bărbatul s-a urcat din zona Hala Traian. La faţa locului au ajuns în scurt timp două ambulanţe şi o autospecială de Pompieri Smurd.

Un oficial al Poliţiei a confirmat faptul că bărbatul era un om al străzii, iar din declaraţia agentului reiese că vatmanul este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

IMAG0005

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top