Social

O bătrână surdo-mută a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o mașină

O femeie în vârstă de 70 de ani, surdo-mută, din județul Bistrița-Năsăud, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o mașină. Bătrâna ar fi traversat strada fără să se asigure. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, susține că a încercat să evite impactul, a frânat brusc și a tras de volan, însă a lovit-o pe femeie cu ușa din dreapta a autoturismului. Polițiștii au deschis o anchetă.

„Eram in mașină si dintr-o dată i-a apărut in față, a frânat și a lovit-o. Când a tras de volan mașina a frânat și a lovit-o cu ușa din dreapta. A claxonat și a evitat-o să nu o lovească, că altfel o lovea din plin. A căzut și a fugit la ea, i-a făcut respirație artificială, apoi a țipat”, a declarat martorul Dan Muntean, citat de ȘtirileProtv.

Localnic: „S-a speriat, numai că băiatul era curajos, că dacă era altul nu îi mai făcea nimic, da’ băiatul a ajutat-o foarte mult, a resuscitat-o, a spălat-o cu apă și plus de asta a strigat la oameni să nu o miște, că au vrut să o ridice.”

Femeia a ajuns la spital în stare gravă. „Politraumatism prin accident rutier, comă indusă medicamentos, fracturi costale bilaterale, contuzie pulmonară și fracturi de bazin. Este în stare gravă, a fost extrem de agitată.”, a transmis Mihaela Mastan, purtător de cuvânt Spitalul județean Bistrița-Năsăud, citată de ProTv.

Șoferului în vârstă de 38 de ani i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa fotoSursa foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top