Cultural

O Serată 007

PR2A patra ediție a “Seratelor Jurnalistice”, organizată la Centrul pentru Jurnalism Independent, l-a avut ca invitat pe Paul Radu, directorul RISE Project și director executiv al Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP).

Atmosfera a fost una intensă, o „Serată 007”, punctată de momente de inspirație și motivare jurnalistică, datorate experiențelor prin care a trecut Paul.

Spiritul aventuros pe care l-a invocat jurnalistul a reușit să stârnească „ceva” în fiecare din sufletele studenților prezenți la eveniment, cu întrebări punctuale și multe curiozități.

„Seratele Jurnalistice” reprezintă un proiect realizat, în parteneriat, de către Universitatea Hyperion din Bucureşti, Centrul pentru Jurnalism Independent şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor şi Educaţie Alternativă.

PR 1PR2

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top