Social

Vameșii bulgari fac probleme românilor plecați în concediu

La granița Bulgariei cu Grecia, o familie de români, formată din 2 adulți si 3 copii, a rămas fără mașina cu care se deplasa, pe motiv că era furată. Maşina era închiriată de la o companie care prestează astfel de servicii.

Românii au întâmpinat probleme la punctul de frontieră Kulata, unde vameșii au constatat că mașina este furată și dată în urmărire generală națională. Autoritățile au acționat în consecință și au reținut mașina familiei de români.

Patronul firmei de închirieri auto a mers la granița Bulgariei cu Grecia, pentru a dovedi că mașina îi aparține. La faţa locului, ofițerii Poliției de Frontieră Kulata au recunoscut că au înregistrat un alt număr de înmatriculare decât cel al mașinii.

“Ofițerii poliției de frontieră, pe lângă înregistrarea greșită a numărului de înmatriculare, nu au verificat nici seria de șasiu sau culoarea autovehiculului”, a confirmat patronul companiei de închirieri auto pentru Hyperflash.ro.

Atât familia de români, cât și patronul companiei auto, vor depune plângere împotriva Poliției de Frontieră Kulata.

sursa foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top