Social

Trei persoane se află în stare gravă din cauza unui accident rutier produs în Constanța

Un accident rutier s-a produs, joi, în județul Constanța, după ce un autoturism în care se aflau cinci persoane, între care și un copil de doi ani, a lovit un tir. La locul accidentului a fost solicitat și un elicopter SMURD

Impactul a avut loc la ieșirea din localitatea Dorobanțu spre Hârșova, la fața locului deplasându-se o autospecială de descarcerare, mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență( ISU) Dobrogea.

Două femei alături de copilul în vârstă de doi ani se află în stare gravă, aceștia fiind intubați, iar copilul resuscitat, fiind preluat de elicopter și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar femeile au fost transportate cu ambulanțe smurd la aceeași unitate.

Martorii susțin că accidentul a fost produs din cauza autoturismului care s-a izbit de spatele unui tir încărcat cu paleți de gresie, potrivit Protv.

 Sursa Photo

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top