Redacția și echipa Hyperflash.ro

Publicația Hyperflash.ro

Platformă de conținut dedicat studenților

Targetul publicației Hyperflash este reprezentat de către segmentul de vârstă 16 – 30 ani, căruia îi oferim conținut editorial premium: știri, interviuri, recenzii, evenimente și proiecte faine din România.

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Audiența publicației

Cititorii materialelor realizate de către echipa Hyperflash sunt majoritar femei (60%) cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Targetul masculin are vârsta cuprinsă între 18 și 30, conform Google Analytics și Facebook Insights.

Publicația Hyperflash este singura de acest tip care activează în cadrul celei mai mari comunități de studenți din România. Site-ul nostru fiind vizitat lunar de peste 10 mii de studenți și masteranzi din întreaga țară, care petrec în medie 4 minute pe vizită.

Hyperflash este o sursă de inspirație și un instrument destinat informării studenților, dar și un loc unde aceștia pot face practică în cadrul departamentelor existente: redacție, relații publice, marketing, foto & video, etc.

Publicația noastră a strâns în jurul său o comunitate premium de studenți pasionați de jurnalism și interesați să genereze materiale de calitate pentru studenți, indiferent de facultatea sau specializarea la care sunt aceștia.

Serviciile publicației Hyperflash pentru agențiile de PR și companii sunt adaptate nevoilor de comunicare, recrutare, informare și promovare:

  • în curând vom oferi mai multe informații.

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2015 Hyperflash.ro | 2018

To Top